شبکه های اجتماعی
رباتیک لاپاراسکوپی در پیوند کلیه
8932
rtl,post-template-default,single,single-post,postid-8932,single-format-standard,elision-core-1.0.9,ajax_updown_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
تصویر عنوان

بلاگ

رباتیک لاپاراسکوپی در پیوند کلیه

|   مطالب مفید   |   بدون دیدگاه

مراکز پیوند کلیه بیمارستان مموریال :

مراکز پیوند کلیه در بیمارستان مموریال  با برخورداری از کادر علمی مشهور جهان و پزشکان متخصص و پرسنل متخصص در مراقبت از بیمار پس از پیوند اعضا ، خدمات را در استانداردهای بین المللی ارائه می دهد. در مراکزی که بهترین نتیجه با همه پیوندها از اهداکنندگان زنده یا جسد بدست می آید ، پیوند کلیه برای کودکان و بزرگسالان با موفقیت انجام می شود. این بخشها ، که پیوند اعضا نه تنها با فرایند عمل ، بلکه با همکاری واحدهای تصویربرداری ، اتاق عمل ، مراقبت های ویژه و اتاق های خدمات بیمار در رختخواب انجام می شود ، همچنین یک مرکز مرجع در جهان است. در ترکیه ، از آنجا که اهدا کنندگان عضو به سطح کافی نرسیده اند ، پیوند از سطح اهدا کنندگان زنده به ۸۰٪ می رسد. این وضعیت ترکیه را قادر ساخت تا در بین کشورهایی که می توانند از اهدا کننده زنده پیوند انجام دهند ، مقام اول را به خود اختصاص دهد. بنابراین ، مراکز پیوند کلیه بیمارستان های مموریال نیز به عنوان یک مرکز آموزش بین المللی خدمات ارائه می دهند. هر ساله جراحان دانشگاه های برجسته ترکیه و بیمارستان های قابل توجهی از جهان ، عمدتاً از ایالات متحده آمریکا ، در برنامه های آموزشی سازمان یافته در مراکز پیوند کلیه  شرکت می کنند.

در مراکز پیوند کلیه  بیمارستان  مموریال ترکیه که در بسیاری از مناطق پیشگام است و با عمل خود وارد ادبیات پزشکی جهانی می شود ، تکنیک های خاص جراحی با موفقیت انجام می شود. در عمل های اهدا کننده کلیه ، جراحی های روباتیک لاپاراسکوپی که مناسب ترین حالت برای بیمار است ، انجام می شود.

روش جراحی رباتیک در پیوند کلیه :

در بیمارستان های مموریال ترکیه برای پیوند کلیه از یک روش رباتیک جدید استفاده می کنند که از هر برشی در قسمت تحتانی شکم مستعد عفونت جلوگیری می کند و فقط از یک برش کوچک بالای ناف شکم استفاده می کند. در یک روش جراحی پیوند کلیه “باز” ​​سنتی ، یک برش از ۶ اینچ تا ۸ اینچ در قسمت تحتانی شکم راست برای کاشت کلیه اهدا کننده ایجاد می شود و خطر جراحی را افزایش می دهد. لازم به ذکر است ، خطر عفونت زخم در بیمارانی که BMI آنها بیش از ۴۰ کیلوگرم در متر مربع است ، ۳۵٪ تخمین زده شده است.  تیم  جراحی ما از یک سیستم جراحی رباتیک برای پیوند کلیه از طریق یک برش ۲٫۷۵ اینچی بالای ناف شکم بیمار و چهار برش کوچک در شکم برای قرار دادن ابزار لاپاروسکوپی رباتیک استفاده می کند. این روش در ۱۰ سال گذشته در جهان گسترده شد ، بسیاری از عمل هایی که قبلاً به صورت جراحی باز انجام می شد ، اکنون با روش رباتیک لاپاراسکوپی انجام می شود.

موثرترین درمان نارسایی مزمن کلیه پیوند کلیه است

نارسایی مزمن کلیه به معنای اختلال عملکرد دائمی کلیه است. امروزه کارآمدترین درمان نارسایی مزمن کلیه پیوند کلیه است. با این حال ، برخی از بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیه گزینه دیالیز را ترجیح می دهند. از آنجا که دیالیز می تواند برخی از عملکردهای کلیه را (به طور جزئی) انجام دهد ، نباید به عنوان گزینه ای برای پیوند کلیه در نظر گرفته شود. بیشتر از این ، برای بیمار دیالیزی ، بسیاری از شرایط نامطلوب مانند رژیم های غذایی سخت ، محدودیت آب ، محدودیت سفر ، دوری از زندگی اجتماعی ، عقب ماندن در مشاغل یا مدرسه و مشکلات رشد کودکان بیمار وجود دارد. از آنجا که بیماران دیالیزی از اکثر عملکردهای کلیه محروم هستند ، مجبورند مرتباً از دارو (فشار خون ، داروهای تولید خون و …) استفاده کنند. از طرف دیگر ، بیماران پیوند کلیه کیفیت و طول عمر بسیار بالاتری نسبت به بیماران دیالیزی دارند. بیماران ، پس از پیوند و عمل موفقیت آمیز کلیه ، با پیگیری ، می توانند زندگی خود را به عنوان افراد سالم ادامه دهند.

با وجود همه تلاش های موجود در دنیا ، پیوند جسد از افرادی که دچار مرگ مغزی شده اند به سطح کافی نرسیده است و این تعداد هر ساله به آرامی در حال افزایش است. به عنوان یک راه حل برای نارسایی عضو ، پیوند برای اهدا کننده زنده به یک مسئله تبدیل شد. هنگامی که سلامت و راحتی بعد از عمل اهدا کنندگان کلیه زنده در نظر گرفته شود ، برداشتن کلیه با روش بسته (روش رباتیک لاپاراسکوپی) استاندارد طلای امروزی است. عمل به روش بسته به جای باز کردن جای زخم بزرگ روی بدن بیمار ، از سوراخ های کوچکی که در ناحیه شکم بیمار باز شده است ، انجام می شود. این روش در ۱۰ سال گذشته در جهان گسترده شد ، بسیاری از عمل هایی که قبلاً به صورت آشکار انجام می شد ، اکنون با روش لاپاراسکوپی انجام می شود.

بیمار ممکن است روز بعد از عمل ترخیص شود

در عمل کلیه با روش رباتیک لاپاراسکوپی.، بیماران بعد از عمل نسبت به جراحی باز مشکلات درد بسیار کمتری دارند ، برای مدت زمان کمتری در بیمارستان می مانند و می توانند سریعتر به زندگی و شغل عادی خود برگردند. عوارض جانبی ناخواسته مانند فتق ، از دست دادن حس ، عفونت،  اسکار ، تجمع هوا در ریه ها که با جراحی های باز گذشته مشاهده شده ، تقریباً هرگز با این روش مشاهده نمی شود. این عمل که از طریق دو سوراخ و برش کوچک برای از پیوند کلیه انجام می شود ، نتایج بهتری نیز نسبت به عمل جراحی باز از منظر زیبایی دارد.

اسما گروپ با ارائه خدمات توریسم درمانی در جهت اعزام بیماران  به خارج از کشور منجمله کشور ترکیه و در شهراهای استانبول، آنکارا، آنتالیا  آماده خدمت رسانی به بیماران و خانواده آنها  می باشد. بیمارستان مموریال Memorial از بیمارستان های معتبر و صاحب نام در ترکیه است که با اسماگروپ دارای قرارداد همکاری است.  جهت برخورداری از خدمات ویژه ، با ما در تماس باشید. شماره تلفن تماس مستقیم و شبکه های اجتماعی  ۰۹۱۲۲۲۶۳۷۸۹        +۹۸۹۱۲۲۲۶۳۷۸۹

بازدیدها: 1

بدون دیدگاه