شبکه های اجتماعی
هزینه های برخی از درمان ها در ترکیه
جمع بندی کلی هزینه های درمان سرطان در کشور ترکیه
هزینه، درمان، ترکیه، سرطان، درمان سرطان، هزینه درمان سرطان، هزینه درمان در ترکیه
8991
rtl,post-template-default,single,single-post,postid-8991,single-format-standard,elision-core-1.0.9,ajax_updown_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
تصویر عنوان

بلاگ

هزینه های برخی از درمان ها در ترکیه

|   مطالب مفید   |   1 دیدگاه

قطعا هزینه های سلامت یکی از مهم ترین دغدغه های هر شخص پیش از سفر یا مهاجرت به هر کشوری است. علاوه بر این، بعضا به خاطر نبود تکنولوژی، یا کمبود امکانات دیگر، نیاز به انجام برخی از فرآیند های درمانی در کشوری به غیر از محل زندگی بیمار است.
در همین راستا گردشگری پزشکی افدام ایجاد تسهیلاتی برای انجام درمان در کشورهای ثانویه کرده است. اما اینکه مقصد توریسم سلامت کجا باشد، منوط به پارامترهای مهمی، از جمله تکنولوژی های درمانی کشور مقصد، تسلط کادر درمان، و اهمیت و ارج نهادن بیمارهای بین المللی در بین آن ها می باشد.

در مجموعه بیمارستان های مموریال ترکیه، بحث تکریم و اهمیت بیماران بین المللی علی الخصوص بیماران فارسی زبان حائذ اهمیت بوده و هست و وجود مترجمین و پاسخگویان فارسی زبان مهر تاییدی بر این امر می باشد.

اما در ادامه بررسی پارامترها، توضیحات اجمالی و جامعی در باره حداقل هزینه های درمانی در بیمارستان های ترکیه مورد بحث قرار میگیرد.
به طور مثال درمان سرطان سینه که یکی از رایج ترین سرطان ها بین بانوان است، بین ۲۵۰۰ تا ۸۰۰۰ دلار آمریکا به طور میانگین و در شرایط نرمال می تواند هزینه داشته باشد (ممکن است این هزینه های با توجه به مسائل بیمار مثل متاستاز متغیر و یا بیشتر باشد).

درمان سرطان کبد در کشور ترکیه می تواند با شیمی درمانی که از ۱۲۰۰ دلار آمریکا شروع می شود انجام شود؛ یا به پیوند کبد که ۷۵۰۰۰ دلار بسته به شرایط بیمار شروع می شود نیاز داشته باشد. این هزینه با توجه به استیج های سرطان کبد متغیر و متفاوت است.

اگر بخواهیم یک تصویر اجمالی از هزینه های درمان سرطان در کشور ترکیه ترسیم کنیم، به جدول زیر می رسیم.

هزینه نوع درمان
شروع از ۱۲۰۰ دلارشیمی درمانی برای هر چرخه
شروع از ۷۵۰۰ دلاررادیوتراپی IMRT برای هر چرخه
شروع از ۶۰۰۰ دلارگامانایف
شروع از ۸۰۰۰ دلارسایبرنایف
شروع از ۸۰۰ دلارتوموگرافی ها
شروع از ۱۲۰،۰۰۰ دلارپیوند مغز استخوان

کماکان هزینه های جدول بالا، کمتر از یک سوم هزینه های کشورهای اروپایی است، با این وجود که ترکیه از بهترین و به روز ترین تکنولوژی های دنیا در امر درمان بهره می برد. البته باید در نظر داشت تمامی این هزینه ها مقطوع نبوده و با توجه به شرایط هر بیمار متفاوت است.

علاوه بر این، شما می توانید به اسفاده از ارز درمانی، درمان خود را، با منطقی ترین شرایط در کشور ترکیه انجام دهید.

اسما گروپ با ارائه خدمات توریسم درمانی در جهت اعزام بیماران  به خارج از کشور منجمله کشور ترکیه و در شهراهای استانبول، آنکارا، آنتالیا  آماده خدمت رسانی به بیماران و خانواده آنها  می باشد. بیمارستان مموریال Memorial از بیمارستان های معتبر و صاحب نام در ترکیه بوده که با اسماگروپ دارای قرارداد همکاری است.  جهت برخورداری از خدمات ویژه ، با ما در تماس باشید.

شماره تلفن تماس مستقیم و شبکه های اجتماعی  ۰۹۱۲۲۲۶۳۷۸۹      ۹۸۹۱۲۲۲۶۳۷۸۹+

بازدیدها: 3