شبکه های اجتماعی
چگونه ارز درمانی با نرخ دولتی دریافت کنیم؟
8711
rtl,post-template-default,single,single-post,postid-8711,single-format-standard,elision-core-1.0.9,ajax_updown_fade,page_not_loaded,qode-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
تصویر عنوان

بلاگ

چگونه ارز درمانی با نرخ دولتی دریافت کنیم؟

|   مطالب مفید   |   بدون دیدگاه

متاسفانه در شرایط فعلی کشور ، اعزام برخی ازبیماران به خارج ازکشور جهت درمان اجتناب ناپذیر شده است. لزوم استفاده از تکولوژی های خاص تشخیصی نظیر تصویر برداری های پیشرفته  در تشخیص سرطان ها، لزوم  استفاده از تکنولوژی های درمانی جدید رادیوسرجری  نظیر سایبرنایف (Cyber Knife) ، گامانایف (Gama Knife)  و یا تکنیک های رادیوتراپی پیشرفته نظیر IMRT   ، شیمی درمانی با داروهای جدید و  همچنین و روش های درمانی تارگت تراپی و ایمنی تراپی ، از جمله مواردی است که اعزام  بیماران مبتلا به تومور های مغزی و انواع سرطان ها  منجمله سرطان های دستگاه گوارش ( نشیر سرطان کبد و پانکراس) را به خارج از کشور منجمله کشور ترکیه و یا برخی کشورهای اروپایی نظیر فرانسه و آلمان  اجتناب ناپذیر کرده است.

متاسفانه  ر حال حاضر به دلیل  شرایط اقتصادی کشور  و  بعضا تلاطم افسار گسیخته قیمت ارز،  هزینه  درمان های خارج از کشور  نیز  افزایش یافته است . به همین دلیل اولین نگرانی بیمار و خانواده وی به هنگام تصمیم گیری در اعزام بیمار، تفاوت نرخ ارز آزاد با ارز دولتی  و چگونگی دریافت ارز درمانی با نرخ دولتی می با شد.

اگر چه  در سیستم بانکی کشور تمهیداتی  در تخصیص ارز درمانی با نرخ دولتی  پیش بینی شده است ، اما فرآیند ارائه ارز درمانی با نرخ دولتی به بیماران  توسط سیستم بانکی پیچدگی هایی پیدا کرده است.  ما در اسماگروپ  تلاش کرده ایم با اطلاع و بهره برداری دقیق از آئین نا مه های تخصیص ارز درمانی با نرخ دولتی،  با ارائه راهنمایی و راهکار  مناسب، فرآیند دریافت ارز درمانی با نرخ دولتی را کوتاه نموده و هزینه های درمان بیماران را بسیار کاهش دهیم.

لذا بیماران متقاضی اعزام به خارج از کشور ، از طریق اسماگروپ میتوانند با دریافت ارز درمانی به نرخ دولتی در هزینه های درمانی  خود بسیار صرفه جویی نمایند.  لطفا قبل از آنکه با مرکز درمانی خارج از کشور و یا برخی نمایندکان آنها در ایران  ارتباط برقرار کنید، با اسماگروپ مرتبط شوید تا کارشناسان ما شرایط دریافت ارز درمانی  با نرخ دولتی و اعزام بیمار  از طریق ما را بیان کنند .

توجه داشته باشید در اعزام بیمار از طریق اسما گروپ بعنوان نماینده رسمی  و طرف قرارداد برخی  بیمارستان های خارج از کشور نظیر گروه بیمارستانهای مموریال  Memorial در  ترکیه ، هیچگونه  کارمزدی از طرف این شرکت دریافت نمی شود و بیمار کلیه هزینه های درمانی خود را در محل  بیمارستان و به سیستم حسابداری رسمی  بیمارستان پرداخت می نماید .  علاوه برآن ما تلاش می کنیم با نظارت دقیق بر فرآیند درمانی  و مذاکره با بیمارستان  ، تخفیف های مناسب از بیمارستان برای بیمار دریافت کنیم .

اسما گروپ با ارائه خدمات توریسم درمانی در جهت اعزام بیماران  به خارج از کشور منجمله کشور ترکیه و در شهراهای استانبول، آنکارا، آنتالیا  آماده خدمت رسانی به بیماران و خانواده آنها  می باشد. بیمارستان مموریال Memorial از بیمارستان های معتبر و صاحب نام در ترکیه است که با اسماگروپ دارای قرارداد همکاری است.  جهت برخورداری از خدمات ویژه ، با ما در تماس باشید. شماره تلفن تماس مستقیم و شبکه های اجتماعی  ۰۹۱۲۲۲۶۳۷۸۹      ۹۸۹۱۲۲۲۶۳۷۸۹+

بازدیدها: 26

بدون دیدگاه